МТЕХ е една от най-бързо развиващите се фирми в дигиталния печат на текстил.

1661
МТЕХ е една от най-бързо развиващите се фирми в дигиталния печат на текстил.

ПроТекс Сълюшън представя MTEX – една от най-бързо развиващите се фирми в производството на оборудване за директен печат на текстил.

Централата на компанията е в Португалия с офиси и представителства във Франция, Великобритания и САЩ. За последните 3 години бележи ръст от над 90%. МТЕХ работи заедно с Mimaki върху всеки един проект на принтер.

Едно от най-актуалните решения, предлагани от МТЕХ е принтерът 5032 PRO.

 

Той предлага висококачествен директен сублимационен печат с ярки и контрастни цветове на текстил до 3,2 метра ширина за светещи кутии, текстил за дома, знамена, тенти, завеси и много други.

Интегрираната система с инфра-червена секция за фиксация дава готова продукция при скорост до 58 кв.м./час. Комбинацията от Epson глави с резолюция до 1440 dpi, висококачествени дисперсни мастила и MTEX RIP са в основата на стабилно качество, висока производителност, сигурност в инвестицията.

МТЕХ 1800 е идеално решение за рекламната индустрия.

 

Едно перфектно решение за печат на текстил за рамки, стени и светещи кутии. С ширина на печат до 1,8 метра, МТЕХ 1800 покрива изцяло нуждите в сегмента графичен дизайн.

 

И тук отново интегрираната система с инфра-червена секция за фиксация дава готова продукция при скорост до 48 кв.м./час. Комбинацията от Epson глави с резолюция до 1440 dpi, висококачествени дисперсни мастила и MTEX RIP са в основата на стабилно качество, висока производителност и сигурност в инвестицията.

На FESPA в Кьолн от 18 до 22 Mай 2015, МТЕХ ще представи няколко нови решения, с които ще затвърди позициите си на една от водещите в директния сублимационен печат на текстил фирми.
Очакваме Ви на щанда на МТЕХ  – зала 7, щанд Н26

ПроТекс Сълюшън  е фокусирана върху текстилни решения като печат, бродерии и довършителни процеси на текстил, предлага на клиентите в България принтери, карусели, бродировачни машини и машини за допълнителна обработка на текстил.

 

За контакти:
Станислав Йохнев
Тел: 02/ 862 19 22
Моб: 0887 937 244
web: www.protex.bg
web: www.prosign.bg  

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.