Награда за най-добро решение за рязане в широкия формат

490
Награда за най-добро решение за рязане в широкия формат

Производителят и доставчик на решения за рязане Summa nv получи наградата на European Digital Press Association (EDP) за 2020 в категорията „Най-добро решение за рязане в широкия формат“ за своята лазерна режеща машина L3214, която има приложение при рязането на текстил. Наградите бяха връчени на 07.12.2020, по време на онлайн церемония, на която бяха наградени 29 победители.

Наградите EDP са единственото европейско технологично състезание, поставящо в открита конкуренция всички продукти в бранша пуснати на пазара в рамките на годината. Екип от експерти оценява продуктите по различни критерии, като иновации, качество, производителност и цена. Няма публични гласувания или популярност, а само технически критерии.

 

Summa L3214

Специално за модела Summa L3214 от журито са отбелязали високата му производителност, която е способна машината и същеременното поддържане на високо ниво на качеството на рязане. Summa L3214 има възможност да се режат до 400 m2 на час при обработка на различни типове задачи. Лазерната режеща машина работи на ширина 3,2 м и може да се счита за „променяща играта“ при обработката на текстил, особено сравнена с бавните конвенционални машини с режещ инструмент.

 

Дори с тази скорост на рязане, моторизираното размотаващо устройство гарантира високо качествено рязане, без изкривявания. Системата осигурява постоянно и стабилно подаване на текстила към вакуумното легло за рязане, а благодарение на усъвършенстваните камера и процес на рязане в движение се умножава производителността повече от всяко друго решение на пазара. Лазерната режеща машина L3214 е подходяща за приложения като знамена и флагове, декорации за дома, спортни облекла и мода и др.

Научете повече за серията Summa L на www.summa.com

Лазерната режеща машина за текстил Summa L3214 се предлага в България от Тотем Груп.

Интернет портал за печатни технологии.