Най-голямото изложение за текстил и облекло ITMA 2015 отваря врати в Милано

2150
Най-голямото изложение за текстил и облекло ITMA 2015 отваря врати в Милано

Събитието ще се проведе между 12 и 19 ноември в изложбения комплекс Fiera Milano Rho на площ от над 100 000 квадратни метра, като тази година участниците ще са почти 1700.

изложение за текстил и облекло ITMA 2015

 

Работното време за посетители е от 10 до 19 часа във всички дни без последния, когато залите ще бъдат отворени до 16 часа. Изложбената площ е разделена на десет сектора, обособени по области, обхващащи всички процеси, свързани с индустрията. Предвидени са зали за представяне на материали, консумативи, печат, довършителни процеси, софтуер, логистика и други.

 

 

изложение за текстил и облекло ITMA 2015

Събитието залага не просто на показване на машини, а на даване на решения. За пореден път ще бъдат демонстрирани иновативни технологии, ще се провеждат множество събития и семинари на различни тематики, ще се представят успешни бизнес практики и ще се връчат награди за иновации в сферата на производството и научните изследвания.

Събитието се провежда от 1951 на всеки 4 години. То се е превърнало в катализатор на промени и конкурентноспособност в текстилния бранш. За последно то се състоя през 2011 година в Барселона, когато в него взеха участие над 1400 изложители и бе посетено от над 100 000 посетители.

Източник: www.itma.com
Текста написа: Антон Даскалов

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/