Принтер за директен печат върху текстил TELEIOS GRANDE / H6 инсталиран в Текс системс

3505
Принтер за директен печат върху текстил TELEIOS GRANDE / H6 инсталиран в Текс системс

Триметровата машина на d.gen е уникална за България със своята скорост на печат и разширено цветно пространство, което може да реализира на печат.

d-gen TELEIOS GRANDE / H6

 

Принтерът е на разположение на клиентите на Текс системс от повече от месец. TELEIOS GRANDE е един от най-търсените принтери за директен печат върху текстил, а модификацията H6 в Текс системс е уникална за България и разполага с шестцветна система за печат включваща оранжево и тюркоаз, което разширява възможното реализируемо цветно пространство без конкуренция. 

Едно от най силните предимства на печатната машина е високата скорост на печат, която може да достигне до 177 m2/час и дава възможност на Текс системс да осигурят на клиентите си  печат в големи количества за кратки срокове.

Сред най-популярните продукти, които могат да се печат на TELEIOS GRANDE / H6 са знамена, дисплеи, беклит и блокаут текстил, стреч текстил, чадъри, шатри, барбарони, шалтета,  домашен и интериорен текстил, сенници и мн. др.

Повече за техническите възможности на d-gen TELEIOS GRANDE / H6 вижте тук: eng.dgen.com

Текс системс ЕООД  е производител на рекламни системи за опъване на текстил със собствена печатна база и най-модерна техника за широкоформатен сублимационен печат върху текстил. Фирмата предлага доставка и монтаж на всички видове пилони, както и висококачествен текстилен печат на знамена, флагове за плажа и планината, текстилни банери, шатри и чадъри, рекламно и комуникационно оборудване за спортни състезания, презентации и изложения.

Всички продукти са снабдени със сертификати за безопасност и съвместимост. Всички текстили имат сертификати за негоримост.

Повече за Текс системс ЕООД вижте тук: www.texsystems.bg

гр. София

Офис: бул. Гоце Делчев 50, партер

Печатна база: ул. Мюнхен 14, БЦ Искър-Юг

Тел.: 02/ 850 56 16
Тел.: 02/ 850 51 39
Тел.: 0893/ 777 710
Тел.: 0878/ 552 063

Профил на Текс системс ЕООД в каталога Полиграфия Инфо

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.