Принтер за директен печат на текстил Ricoh Ri 100

3935
Принтер за директен печат на текстил Ricoh Ri 100

Ricoh продължава да разширява възможностите за нови и съществуващи фирми за директен печат на текстил с пускането на стартовото ниво Direct to Garment (DTG) принтер RICOH Ri 100.

Ricoh Ri 100

 

Той е идеален за креативни предприемачи, които започват бизнес за печат на текстил или такива, които искат да добавят нов печеливш продукт към съществуващия печатен бизнес. RICOH Ri 100 съчетава по уникален начин висококачествена продукция и лекота на използване на достъпно ценово ниво. Той е най-подходящ за нуждите от печат в малки обеми.

Ri 100 разширява портфолиото на Ricoh от принтери за директен печат, което включва наскоро пуснатите принтери RICOH Ri 3000 и Ri 6000 DTG. Ri 100 позволява операции за печат при поискване на промоционални и персонализиран текстил като тениски, торбички за дрехи, калъфки за възглавници и суичъри. Принтерът може да печата върху широка гама материали от 100% памук до комбинации с минимум 50% памук.

Ri 100 позволява на доставчиците на печат да реагират гъвкаво на променящите се нужди на крайния потребител. Принтерът предлага висококачествен цифров печат и без има необходимост в поръчките за минимални количества. Очаква се RICOH Ri 100 да стане популярен в широк спектър от индустрии и за много дейности, включително мода, университети, колежи и училища, корпоративни марки, малки и средни предприятия, магазини за декорация на дома, туризъм, младежки групи, спортни клубове и благотворителни събития.

Ri 100 поддържа безжичен печат от всяко приложение или работна станция с прост драйвер за принтера и предлага удобни за потребителя автоматични функции, които осигуряват непрекъснатата работа. За подобряване и обработка на снимките и добавяне на текст може да се използва допълнителен софтуер за дизайн.
Системата включва като опция финишъра Ricoh Rh 100. Това спестяващо пространство решение премахва необходимостта от отделна трансферна преса.
Принтерът Ri 100 Direct to Garment включва и гъвкавата пиезоелектрична мастиленоструйна технология на Ricoh, която осигурява ясни, висококачествени отпечатъци. Вградената технология за променлив размер на капката позволява печат на детайлни дизайни и фотографии с гладко градиране при разделителна способност 1200 x 1200 dpi.

Вижте повече на официалната страница.

СПЕЦИФИКАЦИИ.

Източник: www.ricoh-europe.com
Текста написа: Пламен Давидов

Пламен Давидов

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.