Промоционални цени за участие в текстилното изложение ТМТ Експо до 31 юли

1622
Промоционални цени за участие в текстилното изложение ТМТ Експо до 31 юли

От 2 до 4 октомври в залите на Интер Експо Център се събират най-големите компании за материали, машини и технологии в текстилната индустрия

 

До 31 юли желаещите да участват в ТМТ Експо – форума за материали, машини и технологии в текстилната индустрия, могат да се възползват от промоционални цени.

 

Първото издание на изложението ще се проведе от 2 до 4 октомври в столичния Интер Експо Център.

 

Своя щанд на промоционални цени могат да заявят всички компании от сектора на проектирането, производството и дистрибуцията на текстилни продукти, технологиите и автоматизацията, производство на естествени и синтетични влакна, печатни технологии и технологии за кроене, интериорни текстили, свързващи и закрепващи материали, контрол на качеството, информационни технологии и специализиран софтуер и други.

„В момента особено активен е интересът на фирмите – производители и дистрибутори на текстил, прежди и спомагателни материали за текстилната индустрия“, информират организаторите от Интер Експо Център.
Над 4500 кв.м. е заетата площ

В първото издание на ТМТ Експо вече над 60 компании са заявили участието си.

 

Сред тях са водещи дистрибутори и производители в България – Ина Трейдинг, Руен Машинари, Веста-Р, Джак България, Орекском, Брадър М&М, Смарт ТекстилХими, Арагорн, Сируба, Прото, Рилман, Текско Груп, Текс Техника, Аглика трейд, Сигнал, Ботексим, Meo Buttons, Боми, Алес, Нитекс-50, Астра-Комерс, България-К, Изитекс, Искра, AEOON Австрия, Джи Пойнт, Александър, Велбъжд и други.

Участниците са единодушни, че браншът има нужда от ТМТ Експо, защото изложението осигурява мащабна платформа за обмен на идеи, контакти, представяне на тенденциите и иновациите и изграждане на устойчив и перспективен бизнес.

 

 

ТМТ Експо предизвиква все по-голям интерес отвъд границите на България. Все повече са запитванията за посещения от чужбина. Особено силен е интересът на компании от Гърция и Турция.

Първото издание на ТМТ Експо ще се проведе паралелно с изложение COPIS – единственото изложение за печатни и рекламни комуникации в България. Двата форума, които заемат обща площ от над 9000кв.м., са тясно свързани. „Текстилът в момента е основен ресурс за развитието на новите технологии в рекламния сектор и този на печатните услуги“, коментират организаторите.

 

Подробна информация за ТМТ Експо и условията за участие, ще откриете в сайта на изложението – tmtexpo.bg  

 

Деси Тодорова

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.