Ти-Рексът сред принтерите за печат върху текстил

2598
Ти-Рексът сред принтерите за печат върху текстил

T-REX 320 е индустриален широкоформатен мастиленоструен принтер за директен цифров печат върху текстил с работна ширина 320 см.

T-REX 320 индустриален широкоформатен мастиленоструен принтер за директен цифров печат върху текстил

 

Няколко години преди стартиране на официалните продажби на индустриалния мастиленоструен принтер T-REX 320, той е щателно разработван и изпробван във високотехнологичния отдел на производителя Luscher-Tschudi GmbH във Ватвил, Швейцария.

  • Проектирани и произведени в Швейцария от най-качествените индустриални компоненти на водещи марки.
  • Направени от екип текстилни специалисти – принтерите са със специално проектирана система за водене на плата, чрез която се осигурява безпроблемен печат върху повечето текстилни субстрати.
  • Много стабилен и масивен дизайн – елиминира всякакви вибрации по време на печат.
  • Принтерите са оборудвани с последно поколение печатащи глави Konica Minolta KM 1024i MAE
  • Печатат с текстилни мастила на водна основа, сублимационни, дисперсни, реактивни и др.
  • Скорости на печат до 230 м2 / ч при режим на печат от два паса и 360/720 dpi разделителна способност.
  • CE сертифицирани

Компанията Luscher-Tschudi GmbH разполага с опитен екип от известни специалисти с много години практика в дигиталната печатна индустрия. Модерният технически център на компанията в Швейцария гарантира професионално, интензивно и индивидуално обучение на всеки отделен клиент.

 

Luscher-Tschudi GmbH във Ватвил, Швейцария

Освен практическите демонстрации на T-REX 320, клиентите могат да видят и целия работен процес от подготвянето на файла през отпечатването му и фиксирането на цветовете. Периферното оборудване за индустриалния принтер като устройството за термофиксиране на отпечатания плат QUICKFIX NEO също е на разположение и може да бъде демонстрирано във всички производствени стъпки.

Техническия отдел в компанията Luscher-Tschudi GmbH е така изграден, че всеки заинтересован клиент допълнително може да бъде обучен – изчерпателно и индивидуално. Специален акцент в техническо обучение на клиентите на компанията е професионалната техническа подготовка за извършване на поддръжка при пълно натоварване (24/7) на T-REX 320.

 

технически център на компанията в Швейцария технически център на компанията в Швейцария

Всички заинтересовани клиенти към високотехнологичните иновативни принтери на Luscher-Tschudi GmbH са добре дошли в демонстрационния център на компанията, след предварително уговорена среща. В демо центъра специалистите ще покажат технически и качествени способи, усвоени през годините за различни текстилни рекламни приложения чрез модерни принтери и устройства.

 

Източник: Адком

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.