Тотем груп ЕООД – надежден партньор за всички, чиито бизнес е свързан с печата на текстил

8266
Тотем груп ЕООД – надежден партньор за всички, чиито бизнес е свързан с печата на текстил

Фирмата е търговски представител на водещи производители на дигитални машини за печат върху текстил, консумативи и софтуер, като Dgen, EPSON, Rimslow, Transmatic, Sensient, Bullmer, PONGS, Wasatch и Caldera.

Тотем груп ЕООД стартира през септември месец 2017 година. Дейността на компанията е насочена към всички производители на различни текстилни изделия – спортни дрехи, мода, домашен текстил, кожа, рекламни агенции и т.н. Фирмата разполага със собствена складова база и офиси разположени на площ от 3000 кв.м. в България – Русе, както и складова база в Скопие – Македония.

Екипът на фирмата се състои от специалисти с голям професионален опит в сферата на дигиталния печат, продажбите, външно търговски операции, финанси и технически сервиз.

От специалистите на Тотем Груп можете да разчитате на:
–  Професионална консултация и планиране
–  Инсталация на производствени линии за текстилен печат и обучение
–  Цветово профилиране
 – Гаранционно и следгаранционно сервизно обслужване

 

Тотем груп ЕООД склад

 

тотем груп склад

 

Тотем груп ЕООД склад

Тотем Груп ЕООД логоЗа контакти с Тотем Груп ЕООД:
гр. Русе
ул. „Търговска“ №3
Тел.: 0888 227 517
office@totem-group.eu

Профил на компанията Тотем Груп ЕООД в каталога Полиграфия Инфо

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.