Трансферен и директен печат върху текстил, изработка на трансферни щампи

2943
Трансферен и директен печат върху текстил, изработка на трансферни щампи

Радев Принт има ново лого и обновен сайт. Фирмата предлага трансферен и директен печат върху различни текстилни артикули като чанти, шапки, якета, блузони, тениски, чадъри и други.

Радев принт обнови изцяло бранда си и структурира услугите си в новия фирмен сайт. Компанията предлага както цялостна услуга до завършен продукт, така и изработка само на трансферни щампи.

 

лого радев принт

Услугите на Радев Принт са:

  • Трансферен или директен печат върху текстил – фирмата разполага със сериозни производствени възможности. Това им позволява да имат капацитет от 2000 бройки дневно с максимален размер на печат до 40 x 50 см. По този начин клиентът получава БЪРЗА и КАЧЕСТВЕНА услуга – особено важно в най-натоварения период на годината.

радев принт ситопечат

  • Изработка на трансферни щампи – Радев Принт предлага изработка на щампи, които сами можете да трансферирате върху текстила, който сте си избрали. По този начин спестявате транспортни разходи и време.

 изработка на трансферни щампи

 

За кого са подходящи услугите:
За рекламни агенции, онлайн магазини, търговци на сувенири, шивашки фирми и др. бизнес клиенти. Радев Принт ще обърнат внимание на всяко Ваше запитване за оферта и ще се опитат да се съобразят с всеки детайл в него.

Какви са продуктите, върху които могат да се приложат текстилните щампи на Радев Принт:  чанти, шапки, якета, блузони, тениски, чадъри и др.

Най-често задавани въпроси за услугата ПЕЧАТ НА ТРАНСФЕРНИ ЩАМПИ:

  • В какъв вид се получават трансферните щампи (за услугата печат на трансферни щампи)? – Щампите са напечатани на специална хартия. Изпращат се по куриер, заемат малко място и не са обемни.
  • Как е отпечатана трансферната щампа? – Използваната технология е ситопечат.
  • Какъв е максималния печатаем формат? – 28х40 см.
  • Какъв е срока на изработка? – от 3 до 5 работни дни.
  • Какво е минималното количество? –  10 печатни листа формат 28×40см.
  • Може ли да се комбинират различни видове лога в един монтаж? – Да.
  • Устойчив ли е отпечатъкът на пране? – Да, има отлична устойчивост.
  • Необходимо ли е да разполагаме с допълнително оборудване за апликация на трансферните щампи? – Да, необходима е трансферна преса. Радев Принт могат да  съдействат при избора и ако нямате такава.

Вижте още за услугата, която предлага Радев Принт ДИРЕКТЕН ТЕКСТИЛЕН ПЕЧАТ.

За повече информация:
Тел.: 0888/ 335 489
office@radev.bg
web: www.radev.bg

 

Профил на Радев Принт в каталога Полиграфия Инфо

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.