Хермес гифт с нови текстилни продукти

202
Хермес гифт с нови текстилни продукти

Хермес гифт обогати технологичния си парк с нови три машини, за да предложи още нови текстилни продукти и услуги.  Фирмата поддържа на склад големи количества тениски, блузи поло, ватирани блузи, суичъри, якета, шапки и други. Ето ги и новите попълнения:

 

Високотехнологично промишлено оборудване за сублимация с възможност за печат на ролки плат с ширина до 1.90м.

хермес гифт машина за сублимация

 

Собствено оборудване за кроене и шиене

Производство на рекламни продукти с пълноцветен печат: хавлии, одеяла, готварски престилки, тениски, раници, чанти и много други изделия по индивидуален дизайн.

Единственият в България каландър за сублимационен безконечен трансфер върху ленти на ролка
Това прави Хермес гифт производител на ленти за бадж без конкуренция като цени, срокове и качество не само в България, но и в цяла Европа. С тази машина могат да бъдат отпечатани на ролка сатенени ленти, ластици за бельо, и много други продукти за шивашката промишленост.

хермес гифт сублимациотет безконечен трансфер на ленти за бадж

 

Повече за Хермес гифт можете да видите тук.

За контакти и запитвания:

София
Логистичен център „Рожен“, ул. Илиенско шосе №3
sales@hermesgift.bg

02/9202303, 02/9200230

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.