Нов вид 3D трансфери (щампи) от Радев Принт

2663
Нов вид 3D трансфери (щампи) от Радев Принт

3D трансфери

Радев Принт усвоиха производството и предлагат на своите клиенти нов вид трансфери с 3D ефект за текстилни продукти.

3D трансфериЗа производството на 3D трансферите се използва ситопечатна технология с определена дебелина на сито – шаблона. С тази технология на изработка 3D трансфера може да достигне дебелина до 1.5 мм.

Устойчивостта на отпечатъка реализиран с тази технология е тестван успешно в сертифицирана лаборатория на 11 последователни изпирания на 60 градуса. 3D трансферът е подходящ за апликиране на памучни и полистерни материи.

3D трансферите са ефектен начин да брандирате рекламен текстил като тениски, блузи и мн. др. и те ще отличат вашите продукти от останалите. Могат да бъдат изпълнени в различни запазени цветове (Pantone). За прилагането на 3D трансфери върху текстил се изисква да разполагате с трансферна преса.

Радев Принт са една от фирмите в България с най-голям опит в производството на трансфери за текстил, техни клиенти и сега са различни рекламни агенции, шивашки и текстилни предприятия и онлайн магазини. Фирмата може да ви съдейства не само в изпълнението и доставката на различни по вид трансфери за текстил, но и с техническа помощ и съвет относно апликирането им.

3D трансфери можете да поръчате на тел.: 0888 335 489

Профил на Радев Принт в каталога Полиграфия Инфо

 

3d трансфери

Полезно:
Вижте още фирми предлагащи ситопечат в България
Още фирми предлагащи 3D трансфери
Още новини в Printguide свързани с трансферен печат.

 

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.