Dreamprint се оборудва с нов текстилен принтер

1035
Dreamprint се оборудва с нов текстилен принтер

Печатното оборудване е с марката Epson и е за директен печат върху текстил.

Dreamprint имат богат набор от услуги за печат на текстилни продукти. Използват всички технологии за печат върху текстил в зависимост от спецификата на продуктите – тениски, шапки, работно и спортно облекло, текстилни чанти.

 

С помощта на новия принтер EPSON SureColor SC-F2100 клиентите на рекламния производител ще получат нови услуги като малки тиражи в кратки срокове за печат върху тъмен и светъл текстил, декорация върху разнообразие от продукти от естествени материали като лен и памук.

 

Принтерът е закупен от Фактор.бг.

Спецификите на модела са, че предлага печат с бяло мастило. Това го прави подходящ за печат разнообразни дизайни на тениски, суитшърти, шапки, чанти и други.
Също така може да печата върху бебешки дрешки и бодита за бебета до 36 месечна възраст, тъй като мастилата имат сертификат Oeko-Tex 10, който ги прави безопасни и подходящи дори за най-малките.

 

 

 

За контакти:

ул. Железопътна 15
ж.к. Орландовци, София 1225

office@dreamprint.info
www.dreamprint.info

 

Източник: Dreamprint

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.