Kornit – световен лидер в директния печат върху текстил има представител вече и в България

2907
Kornit – световен лидер в директния печат върху текстил има представител вече и в България
Spread the love

ПроСайн обяви подписаните с Kornit и PolyPrint споразумения за дистрибуция на DTG принтерите на двете фирми за територията на България.

inline_71_/images/2014/11/kornit_logo_pdn0.jpg    inline_202_/images/2014/11/prosign_logo_pikh.jpg    inline_46_/images/2014/11/polyprint_logo_5vt1.jpg

 


Kornit


inline_972_/images/2014/11/kornit_01_fnjg.jpgПринтери за директен печат на текстил отговарящи на всякакви нужди.

Kornit Digital предлага DTG /Direct-To-Garment или директно върху текстил/ бизнес решение. То може да бъде, както за стартов бизнес, така и за масова продукция и разработен бизнес.

Независимо дали клиентите са развити в директния печат фирми с дигитални технологии или сито-печат, дали в момента навлизат в тeзи пазари или просто планират такава стъпка, Kornit Digital има работещо решение за техните нужди.

Правилният избор
Всички DTG принтери на Kornit са произведени от висококачествени материали и компоненти, които биват подлагани на тежки тестове. С най-напредналата технология, ценово ефективен работен процес познати на пазара, и възможна денонощна експлоатация, Kornit DTG принтерите са оптималното решение за бизнеса търсещ оборот и високи печалби.

С диапазон на брой отпечатъци на час от 40 до 300 бр. /за бял текстил/ при различните модели Kornit са недостижими от останалите принтери в съответните класове.

 


Texjet

 

 Polyprint Texjet са едни от най – надеждните и лесни за управление DTG принтери познати на пазара.

Идеално решение за фирми търсещи нисък разход на мастило и за поддръжка, а същевременно и професионален отпечатък.
Комбинацията от хардуер, софтуер и мастила, разработени и произведени в ЕС съгласно изискванията за качество, прави печата лесен, бърз и печеливш.

TEXJET печата 30-40 бели и 12-15 тъмни тениски в час при висококачествен режим на печат.

Системата на затворена циркулация на бялото мастило го поддържа свежо и чисто от прах, не се изпарява и намалява разходите за мастило и поддръжка.

Печатници, малки магазини за тениски и спортно облекло, интернет магазини, производители на текстилни продукти в 46 страни на 5 континента работят с TEXJET.

Ние в ПроСайн сме убедени, че взаимоотношенията ни с клиентите и производителите, професионализма на нашите служители и отличните качества на предлаганите от Kornit и Polyprint машини ще помогнат за увеличаването на пазарния им дял в България.

В началото на 2015-а година в София ще се проведат дни на отворените врати, в рамките на които ще бъдат демонстрирани възможностите на машините и ще бъдат предложени бизнес решения за клиенти насочващи се към този вид печат.

Желаещите да бъдат включени в информационния бюлетин за събитието могат да изпратят заявка на e-mail: office@prosign.bg, на Facebook страницата ни /достатъчно е да харесате страницата/ или на телефон: 0886 89 55 50

Източник: prosign.bg

Биографична информация