Kornit – световен лидер в директния печат върху текстил има представител вече и в България

3035
Kornit – световен лидер в директния печат върху текстил има представител вече и в България

ПроСайн обяви подписаните с Kornit и PolyPrint споразумения за дистрибуция на DTG принтерите на двете фирми за територията на България.

Корнит лого    просайн лого    полипринт лого

 


Kornit


корнит машина директен печат върху текстилПринтери за директен печат на текстил отговарящи на всякакви нужди.

Kornit Digital предлага DTG /Direct-To-Garment или директно върху текстил/ бизнес решение. То може да бъде, както за стартов бизнес, така и за масова продукция и разработен бизнес.

Независимо дали клиентите са развити в директния печат фирми с дигитални технологии или сито-печат, дали в момента навлизат в тeзи пазари или просто планират такава стъпка, Kornit Digital има работещо решение за техните нужди.

Правилният избор
Всички DTG принтери на Kornit са произведени от висококачествени материали и компоненти, които биват подлагани на тежки тестове. С най-напредналата технология, ценово ефективен работен процес познати на пазара, и възможна денонощна експлоатация, Kornit DTG принтерите са оптималното решение за бизнеса търсещ оборот и високи печалби.

С диапазон на брой отпечатъци на час от 40 до 300 бр. /за бял текстил/ при различните модели Kornit са недостижими от останалите принтери в съответните класове.

 


Texjet

 

директен печат върху текстил полипринтPolyprint Texjet са едни от най – надеждните и лесни за управление DTG принтери познати на пазара.

Идеално решение за фирми търсещи нисък разход на мастило и за поддръжка, а същевременно и професионален отпечатък.
Комбинацията от хардуер, софтуер и мастила, разработени и произведени в ЕС съгласно изискванията за качество, прави печата лесен, бърз и печеливш.

TEXJET печата 30-40 бели и 12-15 тъмни тениски в час при висококачествен режим на печат.

Системата на затворена циркулация на бялото мастило го поддържа свежо и чисто от прах, не се изпарява и намалява разходите за мастило и поддръжка.

Печатници, малки магазини за тениски и спортно облекло, интернет магазини, производители на текстилни продукти в 46 страни на 5 континента работят с TEXJET.

Ние в ПроСайн сме убедени, че взаимоотношенията ни с клиентите и производителите, професионализма на нашите служители и отличните качества на предлаганите от Kornit и Polyprint машини ще помогнат за увеличаването на пазарния им дял в България.

В началото на 2015-а година в София ще се проведат дни на отворените врати, в рамките на които ще бъдат демонстрирани възможностите на машините и ще бъдат предложени бизнес решения за клиенти насочващи се към този вид печат.

Желаещите да бъдат включени в информационния бюлетин за събитието могат да изпратят заявка на e-mail: office@prosign.bg, на Facebook страницата ни /достатъчно е да харесате страницата/ или на телефон: 0886 89 55 50

Източник: prosign.bg

Интернет портал за печатни технологии.