Kornit Digital придобива Voxel8

495
Kornit Digital придобива Voxel8

Kornit Digital Ltd., световен лидер на пазара на технологии за производство на цифрови текстилни изделия, обяви придобиването на всички свързани активи на компанията Voxel8.

 

 

Най-модерните 3D технологии на Voxel8 позволяват въвеждането на уникални декоративни и функционални приложения при печата на текстилни продукти. Усъвършенстваната технология на Voxel8 позволява създаването на елементи със зонален контрол на свойствата на материала, както и използването на високоефективни еластомери, съвместими с мастиленоструйната технология.

 

 

„Чрез интегриране на технологията Voxel8 в продуктовата линия на Kornit, ние ще можем да трансформираме множество пазарни сегменти, ускорявайки нашия технологичен напредък“, каза Коби Ман, технически директор в Kornit. „Voxel8 предлага възможности за директен 3D печат, усъвършенстван софтуер за проектиране, който може лесно да се интегрира с всеки работен процес на софтуера на магазина, и универсална химия, която ви позволява да формулирате високоефективни еластомери в движение, за да промените свойствата на материалите на вашите материали. Това могат да бъдат отразяващи или с висока плътност елементи, силиконови и метални, както и компресиращи елементи за спорт и терапия, защитни елементи за абсорбиране на удари и устойчивост на удари, както и функционални приложения като противоплъзгащи, водоустойчиви и други свойства, които комбинират форма и функция. “

Източник: Kornit Digital

Интернет портал за печатни технологии.