Kornti Storm II – какво трябва да знаете за директния печат върху текстил

2511
Kornti Storm II – какво трябва да знаете за директния печат върху текстил

Можете да видите директен печат (direct to garment) върху тениски, дънки, суичъри и детски облекла.

Денят на отворените врати е на 30 март с Kornit-Digital и се организира от доставчика на оборудването – Prosign. Демонстрацията на принтерите Kornit ще се състои при партньора на Prosign – фирма Уи Сел.

 

Всеки желаещ ще може да донесе свои файлове и текстил и да изпробва на място цялата технология. Можете да заявите участие като попълните формата за регистрация. 

 

 

Важни факти за Kornit Storm II

– ефективна система за директен печат върху светъл и тъмен текстил;

– огромна производителност: до 150 отпечатъка А4 / час;

– печата до 40х50см като при новите модели се очаква печатаемото поле да се увеличи до 40х70см;

– мастилата са водно базирани и сертифицирани за печат върху бебешки и детски дрешки;

– устойчив на пране отпечатък;

– печата върху дънки, суичъри и различни облекла като циповете, шевовете, капачетата и джобовете не са проблем при печата;

– могат да се печатат както единични бройки, така и големи тиражи.

 

 

 

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.