Ricoh купи компанията за директен печат върху текстил AnaJet

2326
Ricoh купи компанията за директен печат върху текстил AnaJet

Споразумението е за придобиване на 100% собствеността от страна на Ricoh и създаване на дъщерно дружество.

 

AnaJet е един от лидерите в директния печат върху текстил. Компанията е създадена през 2006 година и ще продължи да работи под собствения си бранд, както и ще запази мениджърския си състав и служители – общо над 50 души, базирани в Калифорния, САЩ.

 

С покупката Ricoh укрепва позициите си на пазара на мастилено струйни принтери за производствен печат.

Ricoh e фокусирана върху офис и производствените печатни решения. Добавянето на AnaJet към портфолиото ще помогне Ricoh да затвърди допълнително позицията си на пазара на мастиленоструйните печатни решения, на който е добре позициониран чрез мастиленоструйните си печатащи глаи.

Източник: Ricoh

Деси Тодорова

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.